image
Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality a hlášení > Soutěžte s MAS Hříběcí hory

Soutěžte s MAS Hříběcí hory



Datum konání:
15.6.2020
Datum ukončení:
31.8.2020

Máte foťák neustále po ruce, abyste mohli zachytit každou jedinečnou příležitost? Nebo už jste zajímavý záběr pořídili a chtěli byste se s ním pochlubit nejen svému okolí, ale i širší veřejnosti a nakonec fotku představit na výstavě při příležitosti Dne místní akční skupiny? Právě pro vás je určena fotosoutěž s názvem Hříběcí hory sobě.

Soutěž odstartovala 15. června a potrvá do 31. srpna. Zapojit se do ní mohou děti i dospělí, začínající i pokročilí fotografové. Soutěží se ve třech kategoriích – místa, dary a příběhy našeho regionu. Nejlepší snímky z každé kategorie budou oceněny zajímavými a v některých případech i chutnými regionálními cenami.

Pokud se chcete zúčastnit, své fotografie posílejte na info@hribecihory.cz, připojte své jméno a příjmení, stručný popisek toho, co je na snímku zachyceno, a místo pořízení. Každý soutěžící může poslat libovolný počet snímků.

MAS Hříběcí hory je sdružení obcí, spolků, zemědělců a jednotlivců, které působí v obcích jihozápadně od Kroměříže a snaží se všestranně rozvíjet venkov. Podporuje kulturní akce a dodržování tradic, pomáhá drobným podnikatelům i místním školám. Více informací najdete na www.hribecihory.cz. Fotosoutěž MAS 2020 - plakát.png